FLASH SALE | FINS A 20% DTE EN TOTA LA WEBFLASH SALE | FINS A 20% DTE EN TOTA LA WEB
ACABA EN
00
00
HORES
00
MIN.
00
SEG.

EL EFECTO "HANNUN"

Avui parlem sobre nosaltres però li donarem el protagonisme al nostre més preuat artesà i dissenyador de producte; Oscar. És la persona que arriba cada dia amb noves idees, prototips, entusiasme i sempre amb un somriure! 😍 Us ha vingut a explicar un secret sobre la vida dins de Hannun que us sorprendrà. 😱 Continua llegint perquè no et penediràs!

La sala del temps by Oscar

M'agradaria explicar-vos una sensació curiosa que tinc cada dia treballant a Hannun. Des que vaig començar a treballar a l'octubre de 2018 la percepció del temps és estranya, fins al punt que a vegades haig de parar-me a pensar quant temps fa que estic treballant aquí. És com una espècie de desfasament entre el que indica el calendari i el que percep la meva ment en el qual 3 mesos reals equivaldrien a 1 any aproximadament.

Pot ser que això us recordi a la sala del temps que apareixia a la mítica sèrie ‘Dragon Ball’ on un dia de la Terra transcorregut dins d'aquesta sala suposava un any de profit (entrenament, experiència, etc). Bé, doncs la sensació que podríem experimentar en tornar d'un lloc així és la que jo tinc. Però no solament tinc aquesta sensació per tot el que jo experimento cada jornada, des del primer dia em xoca la manera en què les meves companyes i companys parlen sobre el passat de Hannun. Un passat que en entrar jo no arribava a l'any de vida. 🤘🏽


Un equip de persones tan jove, que porta relativament tan poc temps a l'empresa però que parlen com si portessin 5 o 10 anys a la seva esquena i que no podia creure que portessin pocs mesos. Però també he tingut l'ocasió de provocar aquesta sensació a noves persones que s'han incorporat a l'equip després que jo, ja que els costava creure que jo portés un parell de mesos de recorregut. I és que Hannun és així; intensitat, dinamisme, molta feina i molt bona gent! 💖
Jo crec que aquest efecte es produeix bàsicament perquè arribes a fer tantes coses en una jornada, tractar tants temes i bregar amb tants fronts que quan surts d'aquí sembla que baixes d'una atracció que t'ha disparat l'adrenalina. No sé si a algú més li passa aquí, però a mi em mola molt perquè crec que significa que estic al lloc correcte. 🎉
Fins a la pròxima! 👏🏼

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats